در سالروز تاسیس حزب حاما در زنجان چه گذشت؟
به گزارش زنجان پرس، سالروز تاسیس حزب اراده ملت ایران مثل همه جلسات سیاسی اصلاحطلبان صبح روز جمعه در هتل پیام برگزار شد.
حزب اراده ملت ایران (حاما) در سال ۱۳۶۹ توسط جمعی از دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران تأسیس شد و در سال ۱۳۷۹ مجوز تأسیس از وزارت کشور دریافت کرد و نخستین دبیر کل این حزب «احمد حکیمی پور» بود که از سال 1379 مسئولیت حزب را به عهده داشت تا اینکه به تصمیم اعضای حزب حاما با انتشار بیانیه رسمی اعلام کرد که از شورای هماهنگی جبهه اصلاحات خارج شده است.
بعدها حکیمی پور اعلام کرد که اعلام این جدایی اختلاف حاما با احزابی مانند مشارکت و سازمان مجاهدین بوده است، سه سال بعد از این موضوع حکیمی پور از دبیرکلی این حزب کنارهگیری کرده و «افشین فرهانچی» این مسئولیت را عهدهدار شد.
امروز اما سالروز تاسیس حزب حاما در حالی برگزار شد که « احمد حکیمی پور» در آن حضور نداشت؛ برخلاف حکیمی پور اما احزاب مختلف اصلاح طلب در این جلسه حضور داشتند و خیلی راحت میتوان حدس زد که یکی از دلایل اصلی حضور آنها پیگیری وضعیت انتخاب استاندار است؛ موضوعی که حتی باعث دقایق زیادی از این برنامه به حاشیه برود و نمایندگان احزاب مختلف به عنوان یک مطالبه جدی خواستار تعیین تکلیف استاندار زنجان شوند.
نماینده یکی از احزاب در اعتراض به تعلل در انتخاب استاندار زنجان گفت: یکی از دلایلی که باعث این تعلل شده عدم انسجام و هماهنگی بین اصلاح طلبان است، همین امروز حتی اگر 5 نفر از این جمع با من همراه شوند فردا میرویم و حکم آقای حکیمی پور را از وزارت کشور میگیریم، ولی پای کار نیستید.
رضا قاسمپور یکی دیگر از اصلاح طلبان حاضر در جمع و موسس حزب اراده ملت ایران در زنجان نیز در این جلسه از عدم چرخش قدرت در کشر انتقاد کرد و گفت: رئیس شورای اصلاح طلبان کرج شخصی 80 ساله است که به این سمت چسبیده است، در حالی که نباید اینطور باشد.
وی افزود: ما هنوز قدرت و ظرفیت نیمی از جامعه یعنی بانوان را نادیده گرفتهایم و این قشر همچنان در اقلیت هستند در حالی که باید فرصت فعالیت داشته باشند.
وی ادامه داد: از دیکر مسائلی که در حوزه کار تشکیلاتی یک ایراد محسوب میشود؛ عملنکردن به تصمیمات جمعی به بهانه رای ندادن شخصی است و دیگری اینکه کار تشکیلاتی جاذبه خاصی ندارد چون افراد به دنبال کارهای زودبازده هستند.
مجید خلفی دبیر حزب اراده ملت ایران در استان زنجان نیز با انتقاد از تخریبهای مطرح شده در ارتباط با جایگاه دولت مستقر گفت: هیچکدام از این مسائل با واقعیت همخوانی ندارد.
وی با اشاره به اینکه 27 هزار رای از سوی مردم به نفع پزشکیان در دور دوم انتخابات مجلس گفت: پایگاه رای پزشکیان متعلق به همه جناحها و جریانهای سیاسی است.
خلفی با اشاره به اینکه موفقیت پزشکیان در انتخابات با شعار وفاق ملی در عین نفاق رقم خورد، افزود: اما متاسفانه امروز
به بهانه انتخاب استاندار، در حال تخریب همه نیروها از همه جریانهای سیاسی هستند که نباید ساده گرفته شود چرا این کار در واقع ضربه زدن به سرمایههای انسانی و سیاسی است.
بیوک ملایی هم در این نشست درباره موضوع تمامیت خواهی بشر از ابتدای آفرینش تاکنون موضوعاتی طرح کرده و به فرآیند پیدایش حکومته در طول تاریخ اشاره کرد.
از دیگر مسائلی که توسط ملایی مطرح شد توزیع مشترک فرهنگ، سیاست، امنیت، آموزش و پرورش به عنوان یک اصل اساسی در ساختار جامعه بود.
اما موضوع مهمی که شاید بتوان گفت نمایندگان احزاب اصلاح طلب را در این برنامه گردهم آورده بود؛ بحث انتخاب استاندار زنجان بود که به نظر میرسد با توجه به طولانی شدن فرآیند آن موجب اعتراضات زیادی شده است.
طبق زمانبندی وزارت کشور طی هفته آتی قرار است پرونده انتخاب استانداران بسته شود، باید منتظر ماند و دید آیا نامهنگاریهای متعدد از سوی اصلاح طلبان با وزارت کشور تاثیری در انتخاب استاندار داشته یا فقط فرآیند را طولانی کرده است…
دیدگاهتان را بنویسید