آنطور که رفتارهای اعضای شورا نشان می‌دهد؛ لیستی که 4 سال قبل شکل گرفت تا پایان شورا نتوانست ادامه دهد و دقیقا در سال انتخابات با مشکلاتی مواجه شد؛ اتفاقی که نشان داد اگر پای منافع فردی در میان باشد؛ اعتقادات تشکیلاتی کنار می‌رود و آنها دیگر بر این باور نیستند‍!

به گزارش زنجان پرس؛ پرونده شورای ششم از سال 1400 آغاز شد زمانی که دو گروه « ما بر این باوریم» و « آبادگران» وارد شورای شهر شدند.

لیست ما بر این باوریم شامل منصور مرادلو،مجید ناصحی مقدم، حسین حمزه لو پاک و سعید نجفی و لیست آبادگران هم شامل انسیه ابوبصیری، محمدکاظم مجتهدی، اسحاق اسماعیلی و داوود حسنی.

مدتی بعد از انتخاب شورای شهر؛ فراخوان انتخاب شهردار با خود اظهاری کاندیداها شروع شد و در نهایت شورا به « عباس راشاد» رسید و همین امر آغاز اختلافات بین اعضای شورا بود.

و در حالی که لیست «ما بر این باوریم» به دنبال انتخاب راشاد بود؛ آبادگران مخالف وی بودند و همین امر چندماهی کار انتخاب شهردار را به تعویق انداخت و در نهایت وزارت کشور صلاحیت عباس راشاد را تایید نکرد.

همین موضوع باعث شد که شورا به فکر انتخاب شهردار دیگر باشد و در نهایت علیرضا فیروزفر به عنوان شهردار انتخاب شد.

هرچند که در ظاهر قضیه اعضای شورا به صورت اکثریت به شهردار رای دادند؛ اما نحوه برخوردها با شهردار باعث شد که کم کمک اختلافات شکل بگیرد.

اما با این حال نمود بیرونی رفتار اعضای شورا نشان داد که در انتخاب هیأت رئیسه و کمیسیون‌ها به دنبال تقسیم‌بندی هستند تا هیچ کس بی نصیب نماند و اختلافی شکل نگیرد.

این شرایط تا زمان انتخابات مجلس که انسیه ابوبصیری و اسحاق اسماعیلی از شورا استعفا دادند؛ ادامه داشت و در این برهه زمانی

جلال کرمی و اکبر اوصالی به عنوان عضو علی البدل وارد شورای شهر شدند.

با ورود جلال کرمی لیست ما بر این باوریم به 6 نفر افزایش یافت و انتظار می‌‎رفت که این اعضا ببیشترین سهم را از کمیسیون‌ها و هیات رئیسه داشته باشند؛ اما کاظم مجتهدی همچنان نایب رئیس ماند.

تا اینکه شورا به سال چهارم رسید و با اعلام اینکه شورا هفت ساله نخواهد شد؛ مشخص شد که انتخابات سال آینده برگزار خواهد شد؛ شاید همین دلیل کافی بود که اختلافات سر باز کند و اتفاقات جدیدتری در لیست‌های انتخاباتی شکل بگیرد.

تا اینکه موعد انتخابات هیأت رئیسه برای سال چهارم فرا رسید، هرچند که دیدگاه عموم مردم حضور دوباره مجید ناصحی مقدم و منصور مرادلو برای ریاست شورای شهر بود؛ اما در لحظات آخر این اتفاق نیفتاد و حسین حمزه لو نه در جلسه رسمی و اما در جلسه خصوصی اعلام کاندیداتوری برای ریاست شورا کرده بود.

اما از آنجایی که منصور مرادلو نیز به صورت مصمم برای ریاست شورا اعلام آمادگی کرده بود؛ همین امر موجب اختلافاتی شد؛ چرا که حتی در رفتار اعضای شورا در روز انتخابات نیز می‌شد فهمید که اختلافات عمیقی شکل گرفته است.

انتخابات برگزار شد و برخلاف سال‌های قبل منصور مرادلو با 6 رای رئیس شورا شد و کاظم مجتهدی به عنوان نایب رئیس و اکبر اوصالی به عنوان منشی شورا انتخاب شدند.

اما این همه ماجرا نبود؛ اعضای شورا باید برای کمیسیون‌های شورا نیز تصمیم گیری می‌کردند که با تصمیم داخلی نتیجه این شده بود که به علت حجم بالای کار در برخی از کمیسیون‌ها تعداد به 8 مورد افزایش پیدا کند که این اتفاق افتاد.

همین امر باعث شد که بار دیگر اختلافات درباره ریاست کمیسیون‌های تخصصی رخ دهد و این بار ترکیب کمیسیون‌ها کاملا عوض شد و همان اختلافات قدیمی باشد که اعضای شورا برخلاف تخصصی که دارند کمیسیون‌های مربوطه را انتخاب کنند.

اما گویی این اختلافات ریشه‌دارتر شده بود تا آنجا که روز گذشته رئیس شورا مهدی طالب را به عنوان سخنگو معرفی کرد اما چند دقیقه بعد یکی از اعضای شورا این انتخاب را غیرقانونی اعلام کرد و همین موضوع مهر تاییدی شد بر اختلافاتی که اعضا داشتند.

آنطور که نمود بیرونی رفتارهای اعضای شورا نشان می‌دهد، مجید ناصحی مقدم و حسین حمزه لو پاک دو شخص جدا شده از لیست ما بر این باوریم به لحاظ کار تشکیلاتی در شورا هستند و 4 نفر دیگر این لیست در مقابل این دو نفر قرار دارند.

لیستی که 4 سال قبل شکل گرفت تا پایان شورا نتوانست ادامه دهد و دقیقا در سال انتخابات با مشکلاتی مواجه شد؛ اتفاقی که نشان داد اگر پای منافع فردی در میان باشد؛ اعتقادات تشکیلاتی کنار می‌رود.

با این تفاسیر مشخص نیست  که سال آینده اعضای شورا با چه لیستی وارد کارزار انتخاباتی خواهند شد و چه اتفاقاتی در انتظار شورای شهر زنجان خواهد بود.

چرا که نه اعضای لیست ما بر این باوریم و نه آبادگران وفادار به کار گروهی خود نبوده و در مقاطع مختلف از این لیست جدا شده و به دنبال اهداف شخصی خود رفته‌اند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *